Цялостно планиране на вашата сватба с Wed Etiquette

Цялостно планиране на вашата сватба с Wed Etiquette

Този пакет от услуги е свързан с цялостния процес по планиране, организация, координиране и контрол на изпълнението на вашето събитие. За да сме сигурни, че разбирате важността от наемането на професионалист, за да планирате успешно вашето събитие, ще ви запознаем по-подробно с основните етапи и услуги, които включва нашият най-предпочитан пакет.

В него се включват следните услуги:

Провеждане на консултация с цел запознаване и анализ на предпочитанията ви относно събитието, което планирате. За нас е изключително важно да ви опознаем, за да можем да определим правилно предпочитанията ви, в съответствие с които ще планираме цалостно събитието. Готови сме да ви изслушаме внимателно, за да можем да ви предложим оптималното решение, за това как вашата сватба или друг официален повод да протече именно по начина, по който си я представяте. Моля изяснете предпочитанията си и бъдете готови да дискутираме следната информация на нашата първа среща: как си представяте вашата сватба или специален ден, коя дата сте определили за събитието, на каква сватбена или празнична локация сте спрели предпочитанията си, какъв е ориентировъчният бюджет, който сте определили за събитието, колко и какъв тип гости смятате да поканите, каква стилистика и тематика на събитието ви допада, планирате ли меден месец.

Цялостно планиране на вашата сватба с Wed Etiquette

Цялостно планиране на вашата сватба с Wed Etiquette

Изясняване на водеща концепция, залагане на основни параметри. След като сме изяснили основната ви идея, ние ще се постараем да я обединим в единна концепция, която да ви представим. След като я одобрите, заедно ще определим основните параметри относно мащаба на събитието, на база на които ще преминем към разпределяне на бюджета.

Съставяне и управление на бюджет, в зависимост от възможностите и желанията ви. Преди да започнем с планирането и органицията на цялостното събитие е хубаво да имате представа за ориентировъчен бюджет, който бихте могли да си позволите. Изхождайки от професионалния си опит, ние ще разпределим този бюджет, на база параметрите, които сме заложили, стремейки се да оптимизираме разходите ви. Вие ще имате контрол върху изпълнението на бюджета по всяко време, когато пожелаете.

Цялостно планиране на вашата сватба с Wed Etiquette

Цялостно планиране на вашата сватба с Wed Etiquette

Анализ, проучване и избор на подизпълнители. В зависимост от предпочитанията ви и изхождайки от дългогодишните ни партньорски взаимоотношения с утвърдени подизпълнители в различни области, ние ще ви предложим най-добрите от тях, като гарантираме за качеството на предлаганите от тях услуги. Освен това, Wed Etiquette подписва отделен договор за всяко едно събитие с всеки от подизпълнителите си, за да гарантира вашите интереси. По всяко едно перо от бюджета ние ще ви представим индивидуална оферта, към чието изпълнение ще преминем единствено и само след вашето одобрение.

Имайте предвид, че една от основните ни цели е да ви спестим средства, затова чрез нас ще можете да използвате индивидуална отстъпка между 5% – 20% от цената на услугите на всеки наш партньор и то без да правим компромис с качеството на изпълнение.

Цялостно планиране на вашата сватба с Wed Etiquette

Цялостно планиране на вашата сватба с Wed Etiquette

Съставяне на график за изпълнение на всички етапи по реализацията на проекта, управление на риска, стиковане и координация на избраните подизпълнители. След като сте утвърдили избора на подизпълнители ние ще създадем подробен план за действие с указани срокове за изпълнение, които ще обединим в един общ календар. Разбира се, ще подготвим и план “B”,  който ще съгласуваме с вас, за да сте сигурни, че няма да има непредвидени ситуации.

Цялостно планиране на вашата сватба с Wed Etiquette

Цялостно планиране на вашата сватба с Wed Etiquette

Ръководене и контрол в самия ден на празничното събитие. Управлението на цялостния процес в сватбения ден е една от най-отговорните ни задачи. Задължително, няколко часа преди събитието провеждаме „генерална репетиция“ с членовете на екипите ни, за да се уверим, че няма да има пропуснати детайли. Координираме дейността на всички подизпълнители като ръководим процеса по декорация на избраното място, посрещане и настаняване на всички гости, провеждането на всички планирани ритуали, стриктното спазване на тържествената програмата, контрол върху работата на обслужващия персонал, пълна проверка на представените разходни документи от страна на подизпълнителите.

Този пакет от услуги е предназначен за хора, които не разполагат с много време, нямат опит в организирането на тържествени събития, биха искали да избегнат излишния стрес, както и двойки ориентирани към оптимизация на сватбения си бюджет. Избирайки да ни доверите цялостното планиране на сватбата си, вие ще можете да разчитате на нас за:

 1. Запазване на час за провеждане на церемония по бракосъчетаване в обреден дом.
 2. Запазване на храм за „Свето тайнство венчание“.
 3. Наемане на лице за изнесен ритуал.
 4. Наемане на ресторант, хотел, шатри, осигуряване на паркинг за вашите гости.
 5. Избор и дегустация на меню и напитки, кетъринг услуги.
 6. Подготовка и печат на полиграфични материали – покани, плейс карти, благодарствени картички за гостите и т.н.
 7. Избор на булчинкска рокля, официални тоалети за гостите, костюм за младоженеца, аксесоари.
 8. Избор на фризьор, гримьор, козметик, стилист.
 9. Изграждане на концепция за цялостна декорация, интериорен и екстериориорен стайлинг, флорално оформление на събитието.
 10. Организация на транспорт на младоженците и гостите.
 11. Избор на фотограф и екип за видеозаснемане.
 12. Избор на DJ, водещ, гост изпълнители, шоупрограми и мултимедия, изготвяне на сценарии и програми.
 13. Организиране на заря, огнени и пироефекти.
 14. Съставяне на подробен график за изпълнение на всички етапи по реализацията на проекта, управление на риска, стиковане и координация на избраните от Вас подизпълнители.
 15. Съставяне на подробен график/сценарий за протичането на самия сватбен ден.
 16. Пълно асистиране при формирането, групирането и разпределението на списъка с гостите ви.
 17. Съставяне на подробни разпределителни схеми за настаняване на гостите по времето на църковния или изнесен ритуал, уелкъм дринка или тържествената вечеря.
 18. Методология за посрещане и настаняване на гостите в съответствие с нормите на сватбения протокол и етикет.
 19. Следене за прилагането на сватбената програма, както и за спазване на графика по провеждане на всички церемонии, игри и ритуали.
 20. Осъществяване на контрол върху работата на обслужващия персонал.
 21. Пълно асистиране в деня на сватбата, 12 часа.

* Цена на пакета: 2500 лв. при събития с брой гости до 60 души; 2900 лв. при събития с брой гости от 60 души до 120 души, 3500 лв. при събития с брой гости от 120 души до 200 души,  4900 лв. при събития с бр. гости над 200 души.

 


This site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/