Този пакет от услуги е свързан с цялостния процес по планиране, организация, координиране и контрол на изпълнението на вашето събитие. За да сме сигурни, че разбирате важността от наемането на професионалист, за да планирате и изпълните успешно вашето събитие, ще ви запознаем по-подробно с основните етапи на работа: 

Провеждане на консултация с цел запознаване и анализ на предпочитанията ви относно събитието, което планирате. За нас е изключително важно да ви опознаем, за да можем да определим правилно предпочитанията ви, в съответствие с които ще планираме цалостно събитието. Готови сме да ви изслушаме внимателно, за да можем да ви предложим оптималното решение, за това как вашата сватба да се състои именно по начина, по който си я представяте. Моля изяснете предпочитанията си и бъдете готови да дискутираме следната информация на нашата първа среща:

 • Как си представяте вашата сватба 
 • Коя дата сте определили или планирате да определите за събитието
 • Какъв брой гости планирате да поканите
 • Каква стилистика и сватбена тематика ви допадат 

Изясняване на водеща концепция, залагане на основни параметри. След като сме изяснили основната ви идея, ние ще се постараем да я обединим в единна концепция, която да ви представим. След като я одобрите, заедно ще определим основните параметри относно мащаба на събитието, на база на които ще преминем към разпределяне на бюджета.

Съставяне и управление на бюджет, в зависимост от възможностите и желанията ви. Преди да започнем с планирането и органицията на цялостното събитие е хубаво да имате представа за ориентировъчен бюджет, който бихте могли да си позволите. Изхождайки от професионалния си опит, ние ще разпределим този бюджет, на база параметрите, които сме заложили, стремейки се да оптимизираме разходите ви. Вие ще имате контрол върху изпълнението на бюджета по всяко време, когато пожелаете.

Анализ, проучване и избор на подизпълнители. В зависимост от предпочитанията ви и изхождайки от дългогодишните ни партньорски взаимоотношения с утвърдени подизпълнители в различни области, ние ще ви предложим най-добрите от тях, като гарантираме за качеството на предлаганите от тях услуги. По всяко едно перо от бюджета ние ще ви представим индивидуална оферта, към чието изпълнение ще преминем единствено и само след вашето одобрение. Освен това, ние ще ви съдействаме за подписването на отделен договор с всеки от подизпълнителите си, за да бъдат гарантира вашите интереси. 

Съставяне на график за изпълнение на всички етапи по реализацията на проекта, управление на риска, стиковане и координация на избраните подизпълнители. След като сте утвърдили избора на подизпълнители ние ще създадем подробен план за действие с указани срокове за изпълнение, които ще обединим в един общ календар. Разбира се, ще подготвим и план “B”,  който ще съгласуваме с вас, за да сте сигурни, че няма да има непредвидени ситуации. 

Ръководене и контрол в самия ден на празничното събитие. Управлението на цялостния процес в сватбения ден е една от най-отговорните ни задачи. Задължително, предварително ние стиковаме действията на всички членове на екипите ни, за да се уверим, че няма да има пропуснати детайли. Координираме дейността на всички подизпълнители като контролираме цялостния процеса по финалното изпълнение на всички етапи от сватбения проект, за да имате свадбено тържество, такова, каквото си го представяте.

Избирайки да ни доверите, вие ще можете да разчитате на нас за:

 1. Запазване на час за провеждане на церемония по бракосъчетаване в обреден дом.
 2. Запазване на храм за „Свето тайнство венчание“.
 3. Наемане на сватбена локация, избор на меню, напитки, кетъринг услуги, сватбена торта.
 4. Избор на фотограф и екип за видеозаснемане.
 5. Избор на DJ, водещ, гост изпълнители, шоупрограми и мултимедия, изготвяне на сценарии и програми.
 6. Планиране и организация на изнесен ритуал.
 7. Дизайн, подготовка и печат на полиграфични материали – покани, плейс карти, благодарствени картички за гостите и т.н.
 8. Изграждане на концепция за цялостна декорация, интериорен, екстериориорен стайлинг и флорално оформление на събитието.
 9. Препоръки относно избор на булчинкска рокля, официални тоалети за гостите, костюм за младоженеца, аксесоари.
 10. Препоръки относно избор на фризьор, гримьор, козметик, стилист.
 11. Организация на транспорт на младоженците и гостите.
 12. Организиране на заря, огнени и пироефекти.
 13. Съставяне на подробен график за изпълнение на всички етапи по реализацията на проекта, управление на риска, стиковане и координация на избраните от Вас подизпълнители.
 14. Съставяне на подробен график/сценарий за протичането на самия сватбен ден.
 15. Пълно асистиране при формирането, групирането и разпределението на списъка с гостите ви.
 16. Съставяне на подробни разпределителни схеми за настаняване на гостите по времето на църковния или изнесен ритуал, уелкъм дринка или тържествената вечеря.
 17. Посрещане и настаняване на гостите в съответствие с нормите на сватбения протокол и етикет.
 18. Следене за прилагането на сватбената програма, както и за спазване на графика по провеждане на всички церемонии и ритуали.

Водени в стремежа си да ви предоставим най-високо качество на услуга, нашата добавена стойност към сватбения ви ден ще бъде забележима. Изключително много държим на чисти и коректни взаимоотношения с клиенти ни, затова нашият хонорар е ясен и фиксиран още от самото начало като се определя в зависимост от броя на гостите ви, както следва:

 • Брой гости до 60 души – 2500 BGN
 • Брой гости от 60 – 120 души – 2900 BGN
 • Брой гости от 120 – 180 души – 3500 BGN
 • Брой гости от 180 – 220 души – 4200 BNG
 • Брой гости над 220 души – 4900 BGN

This site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/