10 Причини да наемете сватбен агент

10 Причини да наемете сватбен мениджър

10 Причини да наемете сватбен мениджър

Знаете ли, че най-развитата страна в областта на сватбената индустрия е САЩ. Всяка година там се провеждат около 2,5 милиона сватби. 70% от тях се организират с помощта на сватбен мениджър. У нас голяма част от бъдещите младоженци възприемат необходимостта от наемане на професионалист за планирането и организацията на тяхната сватба като излишен разход или трудно достъпен лукс. Ние споделяме нашата гледна точка, представяйки ви 10 причини, поради които да наемете професионалист, с помощта на който да организирате вашия перфектен сватбен ден.

1. Вие заслужавате само най-доброто. Всички хора встъпват в брак с идеята, че Големият ден е само веднъж. За да бъде перфектна, организацията на всяко празнично събитие, особено на една сватба изисква наистина широки познания и известен опит. Наемането на сватбен мениджър ще ви даде необходимата увереност, че всичко ще мине по план. Той със сигурност ще знае кои подизпълнители да ви препоръча и как да отстоява интереса ви пред тях.

10 Причини да наемете сватбен мениджър

10 Причини да наемете сватбен мениджър

2. Ще спестите средства. Управляването на бюджета е един от най-отговорните аспекти при организацията на една сватба. А всичко започва с правилното му определяне. Голяма част от младоженците нямат ясна и обективна представа колко би струвала услугата на един или друг подизпълнител, както и нямат необходимото познаване на пазарните цени, за да направят сравнение и да оценят дали бюджетът, който са определили е в границите на разумното. Сватбеният мениджър ще състави подробен бюджет, предлагайки ви най-добрите условия, защото обикновено дoбрите сватбени агенции ползват преференциални цени към подизпълнителите им. Именно така, сватбеният мениджър не само ще оптимизира бюджета ви, спестявайки ви куп разходи, но ще заслужи изцяло хонорара си.

10 Причини да наемете сватбен мениджър

10 Причини да наемете сватбен мениджър

3. Ще си спестите излишен стрес! Планирането на сватбения ден е събитие, което трябва да носи изцяло позитивен характер. Често обаче при организацията на отделните етапи от сватбата можете да срещнете трудности от различен характер, които да развалят доброто ви настроение и да ви причинят излишен стрес. Сватбеният мениджър със сигурност знае как трябва да реагира във всяка една стресова ситуация, за да съхрани спокойствието ви.

4. Ще спестите време! Неслучайно хората казват, че времето е пари. Правилното планиране на сватбения ден е свързано с провеждането на десетки срещи, стотици телефонни обаждания и много безсънни нощи. Защо да не посветите това време на любимите си хора и да оставите работата на професионалистите.

5. Ще може да разчитате на професионална намеса, по всяко време, когато ви е необходима. Планът със задачи по организацията на сватбата може да е наистина безкраен и ако се притеснявате за всеки един детайл, със сигурност ще извършите пропуски, които могат да доведат до негативни последствия. Сватбеният мениджър ще бъде наясно с всички рискове и ще може да реагира своевременно, за да избегне неприятните ситуации.

10 Причини да наемете сватбен мениджър

10 Причини да наемете сватбен мениджър

6. Искате да се насладите на крайния резултат без да се вглъбявате в излишни детайли. Това да разчитате на сватбения си мениджър е все едно да имате личен асистент, който ще изпипа всичко, в пълно съответствие с вашите желания, а вие ще се радвате на перфектен резултат.

7. Избрали сте перфектното място за провеждане на сватбения ви ден, но екипът, който работи там не желае да поеме цялостната организация на събитието. Така например, ако сте избрали подходящ ресторант вероятно мениджърът му ще ви увери, че притежава опит в организирането на сватби и можете да разчитате на него. Практиката, обаче, показва, че в 80% от случайте доверявайки подобен отговорен проект на непрофилиран професионалист води до разочарование. Трябва да знаете, че мениджърският екип на повечето подходящи ресторанти имат познания единствено в поверения им ресор и няма как да очаквате от тях да координират целия процес или да ви подберат адекватни подизпълнители.

10 Причини да наемете сватбен мениджър

10 Причини да наемете сватбен мениджър

8. Искате да присъствате на собствената си сватба, каквато си я представяте. Изхождайки от факта, че ще сте екзалтирани от предстоящото събитие, вие със сигурност няма да се ограничите в мечтите си какво искате да бъде то. Често обаче се оказва, че без да имате необходимата информация и опит, голяма част от нещата, които си представяте няма да бъдат реализирани. Ако наемете сватбен мениджър ще е достатъчно само да споделите с него как точно си представяте Големия ден, а той ще свърши всичко вместо вас.

9. Имате разногласия относно вижданията си с вашите роднини и близки. Много младоженци трябва да се борят с мнението на родителите си относно списъка с гостите или как трябва да протече събитието като цяло. В този случай сватбения мениджър ще ви предостави необходимото решение, така че всички да са доволни.

10. Избрали сте задгранична дестинация за вашата сватба. Ако искате да проведето сватбата си в чужбина е почти задължително да се възползвате от услугите на сватбения мениджър. Ако е достатъчно опитен той с лекота ще може да уреди всички детайли било то и от хиляди километри. Освен това, винаги може да разчита на препоръки от свои задгранични колеги, услугите на кои подизпълнители да използвате.

Comments are closed.


This site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/