Детайлите в сватбената декорация – 3 идеи за ценители

Детайлите в сватбената декорация

Детайлите в сватбената декорация

Както на всички ни е известно сватбата е празник, състоящ се от множество акценти и детайли, които дават завършения вид на този незабравим ден. Днес сме ви подготвили една кратка статия, в която бихме желали да насочим вниманието ви към 3 идеи за различни акценти в декора, които ще ви помогнат да персонализирате вашата сватба като я превърнете в интересно, впечатляващо и незабравимо събитие. Приятно четене!

ФОТОРЕКВИЗИТ

Фотореквизит

Фотореквизит

Плюсове: Достатъчни са няколко детайла като декоративни маски, фоторамки или друг реквизит, който ще създаде весело настроение и ще разчупи сватбените ви снимки. Със сигурност фотографите ви ще оценят въображението ви.

Начин на употреба: Създайте специална фотозона и разположете реквизитът там. Наосчете вниманието на гостите си към мястото за снимки и ще останете изненадани от общия им интерес. Фотореквизитът е съсзаден именно, за да разнообрази вашите сватбени снимки като с негова помощ можете да създадете закачливи и весели фотокартички, които да подарите на гостите си.

ДЪРВО С ПОЖЕЛАНИЯ

Screen Shot 2015-10-21 at 12.42.32

Плюсове: Т.н дърво с пожелания, на което вашите гости ще оставят отпечатъците си може да остане прекрасен спомен от сватбения ви ден, като в последствие бихте могли да го превърнете в акцент от домшания си интериор.

Начин на употреба: Дървото с пожелания представлява нарисувано или напечатано предварително дърво, върху чиито клони вашите гости ще разположат пръстовите си отпечатъци. Не забравяйте към него да оставите съответните мастило и цветни моливи, с които гостите ви да напишат и пожеланията си към вас. Този акцент в декора намира все по-широка популярност през последния сватбен сезон като наистина се превръща в един сантиментален подарък за младоженците от техните гости.

ФИГУРКИ ВЪРХУ ТОРТАТА

Comments are closed.


This site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/