Традицията повелява – какво да подарим на младоженците?

Подаръци за младоженците

Подаръци за младоженците

Голяма част от бъдещите младоженци предпочитат да ограничат сватбеното си тържество от стандартните ритуали, но подаравянето на подаръци от страна на гостите е сред най-предпочитаните. Какво обаче да подарим на бъдещото семейство, така че да им оставим красив спомен и едновременно с това да им бъде полезно? Предлагаме ви 10 идеи за подаръци на младоженците, които освен , че ще им създадат приятна емоция, със сигурност, ще им свършат и полезна работа. И така, ако бъдещото семейство не са ви споделили какво биха искали да получат като сватбен подарък или не са ви предоставили wish list, то спокойно можете да се възползвате от едно от предложенията ни.

1. Конвертируема валута – със сигурност това е най-предпочитания подарък от всички младоженци, защото винаги могат да изберат сами това, което им харесва. Практиката показва, че парите обикновено отиват във фонд меден месец, с което ще допринесете за незабравимите спомени на младото семейство. Съгласно сватбения протокол и етикет ако подарявате пари на младоженците е необходимо сумата да бъде минимум равна на стойността на куверта в ресторанта. Знайте, че приблизително, на човек се падат между 70 и 200 лв.

Сватбен албум

Идеи за подарък за младоженците – сватбен албум

2. Фотоалбум – Със сигурност ще намери своето приложение при младото семейство. Изберете луксозен и голям сватбен албум, като за да изненадате младоженците наредете в него Ваши общи забавни снимки. Така сватбените снимки ще бъдат логично продължение на общото ви приятелство.

3. Картина – един от класическите сватбени подаръци. Имайте предвид, обаче, че трябва да съобразите стила на картината с общия стил в жилището на младоженците, както и вкусовите им предпочитания. Няма да сгрешите ако поръчате картина на любимо тяхно място.

4. Тематичен музикален диск. Този подарък е подходящ по-скоро като допълнение към някой от горните, но трябва да знаете, че диск с любима музика винаги ще носи на младоженците приятни емоции и ще им напомня за Вас. За да е по-оригинален-брандирайте го с Ваши общи снимки.

Сватбен диск

Идеи за подарък на младоженците – музикален диск

5. Обещание – измислете забавно обещание, което да касае Вас и младоженците. Оформете го като оригинален подаръчен сертификат. Обещайте им, че заедно ще посетите любимо място или отправете предизвикателство към тях. Можете да подкрепите обещанието си с ваучер за екскурзия с отворена дата, която ще се превърне в прекрасен общ спомен.

6. Творческо изпълнение – това може да бъде танц, песен или друг вид музикално изпълнение, което можете да поднесете като изненада към младоженците и гостите на сватбата. Със сигурност, така ще се откроите с таланта си и едновременно с това ще допринесете за разведряването на обстановката.

7. Пътешествие – няма да сгрешите ако подарите на бъдещото семейство екзотично пътуване до любимо тяхно място. Дали съвместно или не, пътешествието ще създаде приятни спомени. Имайте предвид, че обикновено след сватбата младоженците се отправят на меден месец, затова изберете дата след около 2,3 месеца.

подарък за младоженците

Персонализиран подарък за младоженците

8. Персонализиран подарък – колаж, сувенир със снимки или имената на младоженците, тяхна карикатура или друг персонализиран подарък ще бъде мил спомен за бъдещото семейство. Изберете нещо, което да е свързано с хобито им или да пресъздава отношенията им.

9.  Напишете им писмо – това е доста сантиментален подарък, който със сигурност, ще трогне младоженците. Напишете им писмо като споделите какво означава за Вас приятелството Ви като не забравяйте да отправите и сватбените си пожелания.

 10. Настолни, семейни игри – какво по хубаво от споделеното време с приятели и доброто настроение. Игрите винаги създават такова. На пазара вече се предлага изключително широк избор от семейни игри като скрабъл, Dixit, монополи, уно и т.н

Comments are closed.


This site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/